Mijn favorieten

Aankoop


De Amsterdamse woningmarkt is onze specialiteit. Doortastend, alert en bijzonder goed ingevoerd in Amsterdam en omgeving zijn onze eigenschappen. Een succesvolle combinatie. Bent u op zoek naar een passende woning dan is Van Baerle Makelaars een betrouwbare en vakkundige partner.

Van Baerle Makelaars helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis. Zodra u bij ons bent ingeschreven en wij uw wensen hebben geïnventariseerd, gaan we voor u op zoek. Onder meer op het netwerk van de NVM dat ons steeds op de hoogte houdt van vraag en aanbod en de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Indien gewenst maken we ook een afspraak voor een onafhankelijk financieel advies. Het is tenslotte belangrijk voor u om te weten wat u kunt besteden.

Zodra we een woning vinden die aan het door u opgegeven profiel voldoet, maken we een afspraak met de verkopend makelaar. In principe zijn we bij de bezichtigingen aanwezig. Vervolgens adviseren we u met betrekking tot juridische en bouwkundige aspecten en geven we een waardeadvies. Wij begeleiden de aankoop van een object tot het moment van sleuteloverhandiging. Maar u kunt ook daarna altijd met vragen of voor advies bij ons terecht. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.